Book et kursus

Det kræver ikke specielle forudsætninger at deltage, alle kan være med. Gennem hele kurset vejleder jeg, og vi snakker løbende om, hvordan du kan forbedre din kommunikation. Ved afslutningen af kurset samler vi erfaringerne op og drøfter, hvordan din nye viden og (selv)erkendelse kan bringes med videre.

Kurset foregår udendørs på en smukt beliggende bane. Alle hestene er rolige og venlige, så der er ingen sikkerhedsmæssige risici. Man rider ikke på hestene, alle øvelser sker ved at trække hesten rundt.

Kurset varer 3 timer.

Pris: 2500 kr. pr. deltager.

Max. 10 deltagere.

Reflektioner, opsamling og forplejning sker i vores smukke orangeri. Kaffe/te og frugt er inkluderet i prisen. Derudover kan arrangeres frokost og/eller en let aftensmad i forbindelse med kurset.

Kurset kan kombineres med andre aktiviteter i Ringe området. F.eks. out-door aktiviteter, dreje ler, klatring i Gurillaparken, besøg på Egeskov Slot m.m.

Hvis jeres arrangement er over flere dage kan I bo på én af de smukke Midtfynske herregårde Boltinggård eller Tøystrup.

Hvis jeres deltagergruppe er på flere end 10 personer, kan vi arrangere at den ene halvdel laver Join-Up mens den anden halvdel laver en anden aktivitet. Så bytter vi rundt så alle kommer gennem de samme aktiviteter.

Ring eller skriv om jeres tanker og ønsker, så kan jeg være behjælpelig med at sammensætte et program.

Tlf. : 60524031

Mail: kontakt@join-up.dk

Comments are closed