Kurset

Bliv klogere på dig selv som leder og kollega.

Kurset handler om dine evner som troværdig leder; vi sætter fokus på dit kropssprog, din stemmeføring, din tydelighed, din tålmodighed – og ikke mindst på din evne til at aflæse, forstå og tolke på andres adfærd. Du skal skabe tillid og vise retning.

Det er ikke til at vide, hvad netop dine udfordringer er. Men det viser hesten, og gennem kurset vil du blive meget klogere på dig selv.

Du skal udføre små øvelser med en islandsk hest – ikke ride. En hest vælger kun en leder, den har tillid til og kan stole på – ligesom vi mennesker gør det. Når hesten tror på dig som leder, vil den udføre øvelserne sammen med dig uden tøven. Hvis du ikke er troværdig, vil den ignorere dig, og finde på noget andet.

Hesten aflæser dig øjeblikkeligt og viser det. Derfor er du aldrig i tvivl om din kommunikation virker. Du kan hele tiden justere og opdage, hvordan dit kropssprog, din energi, din selvsikkerhed og evne til at aflæse situationen påvirker jeres samarbejde.

Det kræver ikke specielle forudsætninger at deltage, alle kan være med. Og jeg gentager: du skal ikke ride på hesten! Gennem hele kurset vejleder jeg, og vi snakker løbende om, hvordan du kan forbedre din kommunikation. Ved afslutningen af kurset samler vi erfaringerne op og drøfter hvordan din nye viden og (selv)erkendelse kan bringes med videre.

Kurset foregår udendørs på en smukt beliggende bane. Alle hestene er rolige og venlige, så der er ingen sikkerhedsmæssige risici.

Comments are closed