Om Join-Up

Jeg har altid elsket heste og tilbringer mange timer i deres selskab hver dag.

Hvorfor? 

Omgangen med heste kræver ro, fokus, ligevægt og lederskab. Når du finder dette, sker det forunderlige, at 400 kg. hest følger dig og svarer på dine mindste signaler.

Jeg hedder Annette Brask. Jeg har ejet islandske heste de sidste 22 år. De første år havde jeg heste som fritidsaktivitet, de sidste 7 år som min levevej.

Jeg er uddannet i kommunikation (cand.com) og datalogi fra Roskilde Universitetscenter for mange år siden. De første 25 år af mit arbejdsliv brugte jeg min uddannelse, og har arbejdet som både systemudvikler og IT-projektleder. I et par år også som leder for en større medarbejdergruppe.

Da jeg var midt i livet måtte jeg sadle om og tage min drøm alvorligt:

  • At bruge meget mere tid sammen med hestene (mere end et fuldtids job kunne tilbyde),  
  • At være ude i den friske luft året rundt og opleve årstiderne på nært hold,
  • At blive selvstændig med min egen virksomhed.

Derfor startede jeg MidtfynsTurridning og opbyggede hurtigt et sted at ride for både turister og mere faste kunder fra Fyn og Jylland.

Længe har jeg gået rundt med ideen om at starte Join-Up. Jeg har brug for at blive udfordret på min faglighed i kommunikation. Det er fantastisk at give mine ridegæster en uforglemmelig tur på hesteryg, men nu er tiden kommet til at give mine gæster en uforglemmelig kursusoplevelse med grin, erkendelser og selvransagelse.

Jeg glæder mig til at se jer sammen med hestene! 

 

Comments are closed