Lad mig arrangere et kursus for jer.

Jeg vil rigtig gerne være behjælpelig med at arrangere en kursusdag for jer her på midtfyn. Kurset hos mig varer ca. 3 timer. Hvis I vil være her længere tid, kan resten af dagen være møde/seminar på en af de midtfynske herregårde. Her er mødefaciliteter og forplejning.
 
 
Begge herregårde ligger få km. fra Join-Up.
 
Det kan være I har et tema, vi skal arbejde ud fra. Lad mig vide hvad I tænker, så vi kan planlægge et forløb som passer præcist til jer.
 
Det er også muligt at arrangere andre aktiviteter som kunne udfordre deltagerne: blåmad, navigere efter kompas, dreje ler, lerdueskydning, klatring eller andre opgaver som f.eks. sætter sammenhold, gennemslagskraft, følgeskab og kommunikation på dagsordenen på en anden måde, end i kursuslokalet. 
 
Det kan også være I har et tema, vi skal arbejde ud fra. Lad mig vide hvad I tænker, så vi kan planlægge et forløb som passer præcist til jer.

 

Hvem kan være med?

Det kræver ikke specielle forudsætninger at deltage, alle kan være med. Vi arbejder altid med at skabe tryghed og overgår aldrig den enkeltes grænser.

Kurset foregår udendørs på en smukt beliggende bane. Alle hestene er rolige og venlige, så der er ingen sikkerhedsmæssige risici. Man rider ikke på hestene, alle øvelser sker ved at trække hesten rundt.

Hvilke temaer har andre haft fokus på?

Andre har kurser med fokus på f.eks. naturligt lederskab, selvforståelse, spilleregler for samarbejde, tydelighed og troværdighed og kommunikationsmønstre.

I tvivl om kurset er for jer?

Hver gruppe har sine behov og udfordringer. Har i brug for at vide, hvordan dette forløb kan matche jeres? Så lad mig lave en tilpasset kursusbeskrivelse ud fra jeres økonomi, udfordringer og deltagerantal.

Skriv eller ring til mig, og lad os drøfte mulighederne. 

Har I brug for mere?

Ovenstående kursus kan kombineres med andre aktiviteter i Ringe området. Det kan være aktiviteter med et fagligt indhold, eller aktiviteter som udfordrer jer på andre måder, f.eks. i naturen eller andre fysiske aktiviteter.

Hvis jeres arrangement er over flere dage kan I bo på én af de smukke Midtfynske herregårde Boltinggård eller Tøystrup. Her er også konferencefacilitter hvor I kan afholde interne møder og seminarer.

Jeg er gerne behjælpelig med at arrangere jeres ophold. Skriv eller ring til mig om jeres tanker og ønsker, så finder vi den bedste løsning.